Start Om oss Tjänster Kontakt
TJÄNSTER

Renovering av hus och lägenheter i Uppsala


Läs mer

Renovering av hus och lägenheter i Uppsala

Cobble Bygg utför alla sorters tjänster inom bygg och renovering. Vår huvudsakliga inriktning är renoveringar av lägenheter och hus / fastigheter i Uppsala med omnejd, men vi utför i stort sett alla typer av ombyggnationer, tillbyggnationer och mindre nybyggen.

Genom att vi erbjuder totalentreprenad kan vi vara med dig från starten och hjälpa till med projekteringen av dina idéer. Vi börjar med att gå igenom dina planer och ge dig en kostnadsfri offert. Sedan kan vi med hjälp av våra samarbetspartners leverera ett helhetskoncept med snickare, plattsättare, rörmokare, elektriker och målare. En fortlöpande dialog under arbetets gång och en slutbesiktning ser till att du blir helt nöjd med vårt arbete.

Nedanför kan du läsa några exempel på de tjänster vi utför.

Badrum och andra våtrum

Att renovera badrum och andra våtrum, såsom duschrum eller tvättstugor, är bland våra mest utförda tjänster. Vi hjälper dig gärna med val av design och material. Vi är våtrumsbehöriga enligt Byggkeramikrådets branschregler för våtrum, och våra underentreprenörer har också de behörigheter som krävs. Läs mer under badrumsrenovering.

Kök

Kök och matsal är hemmets naturliga samlingsplats och kanske därför viktigaste rum. Vare sig du vill fräscha upp ditt gamla kök eller ha ett helt nytt kök, hjälper vi dig med planering samt design- och materialval. Vi utför sedan allt från montering, kakling, klinkersättning, målning och andra ytskitsarbeten, till dragning av el, vatten och avlopp.

Fönster och dörrar

Genom att byta till kvalitetsfönster kan du spara en hel del pengar i längden. En stor del av värmen i ett hus försvinner nämligen genom äldre tvåglasfönster. Detsamma gäller äldre dörrar, som ofta är dåligt isolerade. Förutom att spara värme gör nya fönster och dörrar underverk för ditt hus yttre. Vare sig det gäller fönsterbyten eller dörrbyten hjälper vi dig.

Altaner

Med en altan ger du ditt hus ett extra rum och förlänger sommaren. Vill du ha en vanlig altan, en större uteplats eller ett inglasat uterum? Vi hjälper dig med alla frågor och val och bygger det du vill ha. Oftast krävs det bygglov och det finns restriktioner på hur mycket du får bygga, men ingen fara, vi hjälper dig med det med.

Fasader

Att renovera en fasad kan göra att ett hus känns som nytt. Vare sig du vill byta panel eller måla om hjälper vi dig med val av design, material och färg och utför arbetet enligt dina önskemål. Vi kan också tilläggsisolera din fasad. Dåliga fasader kan precis som gamla fönster och dörrar släppa ut mycket värme.

Tak

Även ett dåligt tak släpper ut massor av värme. Det kan också läcka och ge vattenskador. Vad du än har för tak är det viktigt att det underhålls, och vi utför alla typer av skötsel och renoveringar, av både yttertak och innertak.

Ytskikt

Vi renoverar alla sorters ytskikt i lägenheter och hus / fastigheter, vare sig det rör sig om golv, väggar eller tak. Vill du exempelvis ha ett nytt parkettgolv, fräscha upp väggarna eller laga ett innertak kan du kontakta oss för konsultation och kostnadsförslag.

Utnyttja ROT-avdraget

Kom ihåg att du som privatperson får göra ROT-avdrag på upp till 30 % av arbetskostnaden. Vi gör avdraget på din faktura. Läs mer på Skatteverket.

Kostnadsfri offert

Vi går igenom dina renoveringsplaner tillsammans med dig och ger dig ett prisförslag, givetvis utan någon kostnad.

Kontakta oss

Kontakta oss om du har några frågor eller vill ha en kostnadsfri offert. 
Vi samarbetar med
Vi är våtrumsbehöriga enligt Byggkeramikrådets branschregler för våtrum, BBV
Kontakt
kontakt@cobblebygg.se
Ansvariga bygg & renovering:
Per Östlund
070 - 264 21 77
Erik Johansson
070 - 601 17 02
Postadress

Cobble Bygg AB


Fyrisvallsgatan 3C
752 20 Uppsala
© 2018 COBBLE BYGG AB   |   HEMSIDA AV KABLAM WEBB